IT outsourcing

OutsourceZa veće organizacije i tvrtke uobičajeno je da postoji pozicija Chief Information Officer-a (CIO) ili IT Menadžera koji su zaduženi za sve aspekte IT okruženja. Međutim, sa srednje i male tvrtke takav tip resursa nije uvijek praktičan ili nužno potreban. Stoga, zašto ne outsource-ati odgovornost i upravljanje sa  IT strategijom našem timu koji će direktno odgovarati Vašem menadžmentu, održavati redovite sastanke, pružati redovita izvješće i sl. Moguće je da Već koristite sličan model u tvrtci za računovodstvene ili pravne usluge koji Vam pruža odgovarajuću kvalitetu usluge bez troška stalno zaposlene osobe.

 

 

Usluge i prednosti koje pruža IT outsourcing:

 

Strateško IT planiranje

Sudjelovanje u kreiranju IT strategije koja je temeljena na Vašim kratkoročnim i dugoročnim poslovnim ciljevima. Nakon kreiranja strategije sa rukovodećim timom Vaše organizacije pratimo operativnu efikasnost provođenja plana i prema potrebi prilagođavamo strategiju promjenama u Vašem poslovanju.

 

Upravljanje IT projektima

Upravljanje projektom jest primjena znanja, vještina, alata i tehnika u projektnim aktivnostima da bi se ispunili projektni zahtjevi te uključuje slijedeće faze:

  • Iniciranje projekta (eng. Initiating Process) – obuhvaća iniciranje i grubo definiranje projekta
  • Planiranje projekta (eng. Planning Process) – obuhvaća planiranje ciljeva, resursa, vremenskog okvira i dosega projekta,
  • Izvršenje projekta (eng. Executing Process) – obuhvaća koordinaciju resursa sa svrhom provedbe plana,
  • Nadzor nad projektom (eng. Monitoring and Controlling Process) – obuhvaća operacije praćenja i mjerenja aktivnosti tijekom provedbe plana,
  • Završni procesi (eng. Closing Process) – obuhvaća operacije koje dovode do završetka projekta ili određene faze projekta.

 

Odnosi sa IT dobavljačima

Iskoristite iskustvo naših stručnjaka kako bi dobili najviše od odnosa sa Vašim dobavljačima. Nudimo podršku u svim fazama nabave za vaše IT potrebe, od odabira tehnoloških rješenja do pregovora o uvjetima isporuke i plaćanja.